MENU

BouwMachines Kennisdag 2022

Op 1 december is op het Bouw & Infrapark in Harderwijk de BouwMachines Kennisdag 2022. Het thema is dit jaar ‘Perspectief op een duurzame toekomst’. BMWT-Keur is kennispartner van dit evenement. Hierdoor kunnen BMWT leden dit jaar gratis naar het event. Hiervoor ontvangt u apart per email een vouchercode.

Visionair en trendwatcher Richard van Hooijdonk doet de aftrap. Hij geeft zijn visie op de toekomst van de bouw. Andere onderwerpen zijn o.a. de krapte op de arbeidsmarkt. Hoe behoud en werf je personeel? Laat je inspireren door diverse sprekers over dit onderwerp.

Jan Hommes, directeur BMWT, zal mede de dag openen en neemt ook deel in een panel over schoon en emissieloos bouwen. In het panel zit ook o.a. Otto van Lookeren Campagne van Heijmans N.V.  en Ben Möhlman van BMWT lid-bedrijf SMT.

Inschrijven is gratis voor BMWT lid-bedrijven als u gebruik maakt van de vouchercode. Deze wordt in de week van 14 t/m 18 november per email toegestuurd aan bedrijven binnen BMWT die actief zijn in deze sector. Kunt u niet wachten of werkt u in een andere sector? Mail dan naar info@bmwt.nl voor het opvragen van de voucher.