Dit is Bryan: Ambassadeur van Techniek

TIM. Tech in motionHoe trekken wij voldoende goede mensen aan en hoe behouden we goede monteurs? Techniekonderwijs verdient meer aandacht en inzet. Een belangrijke stap is het samenwerkingsverband TIM, dat wij als BMWT samen met Fedecom (landbouwmechanisatie), Stichting KOM (Kwaliteitszorg Onderhoud Melkinstallaties), Bouwend Nederland en vijftien onderwijsorganisaties hebben opgericht. Zo zorgt TIM voor een nieuwe lichting enthousiast, technisch en vakbekwaam talent. TIM is het grootste landelijke netwerk en hét kenniscentrum voor mobiele technologie & innovatie. Onderwijsinstanties werken samen met TIM om aan de innovatiebehoefte van de branche te kunnen voldoen.
Een goed voorbeeld van deze nieuwe lichting enthousiast, technisch en vakbekwaam talent is Bryan Steinz. Hij is een echte Ambassadeur van Techniek.

Bryan Steinz (19) heeft eigenlijk altijd al interesse in techniek gehad. Zo repareerde hij altijd de fietsen van de mensen om hem heen wanneer er iets defect was. De combinatie van techniek en het helpen van anderen gaf hem telkens een goed gevoel. Toen hij voor de keuze kwam te staan welke studierichting hij zou moeten kiezen, wist Bryan dus ongeveer wel waar zijn talenten lagen. Hij koos voor een opleiding in de techniek. Wil jij later ook een baan in de techniek net als Bryan? Kijk dan op de website van TIM

Wilt u meer weten over omscholingsmogelijkheden voor uw personeel? TIM zorgt dat personeel efficiënt inzetbaar is en altijd op de hoogte kan zijn van de laatste ontwikkelingen in mobiele technologie. Tim heeft voor mobiele technici verschillende partners die opleidingen verzorgen. Kijk voor meer informatie bij opleidingenoverzicht.

 

TIM is het grootste landelijke netwerk en hét kenniscentrum voor mobiele technologie & innovatie. Onderwijsinstanties werken samen met TIM om aan de innovatiebehoefte van de branche te kunnen voldoen. Hiervoor zet TIM zich in als verbinder tussen organisaties als Fedecom, BMWT, Stichting KOM, Bouwend Nederland en vijftien onderwijsorganisaties. Zo zorgt TIM voor een nieuwe lichting enthousiast, technisch en vakbekwaam talent. Daarnaast zorgt TIM dat bedrijven in mobiele techniek up-to-date blijven en zo een voorbeeld kunnen blijven in Europa.

Thema's