Monteurs mobiele techniek gevraagd om assistentie op de ATH-beurs

AgroTechniek Holland beursTijdens de AgroTechniek Holland (ATH) beurs 2021 op 10 en 11 maart a.s. zoeken we monteurs / vrijwilligers die bereid zijn aan jonge scholieren te vertellen hoe leuk het is om monteur te zijn. Die vragen van jonge scholieren willen beantwoorden. De beurs is online en de scholieren komen ook online binnen. Daarom zoeken we met name jonge monteurs die handig zijn met hun telefoon of computer.

Heeft u zo’n jonge monteur die zijn mannetje staat en u bent bereid hem voor een bepaalde tijd beschikbaar te stellen, meld dat dan direct aan Wim Overeem. Een scholierengroep helpen duurt maximaal een half uur per groep. Uw monteur mag zich voor één, maar ook voor meerdere groepen aanmelden. 

Zie voor meer informatie bijgaande flyer.

Bovenstaande maakt deel uit van TIM, Tech in Motion. Tim is het grootste landelijke netwerk en hét kenniscentrum voor mobiele technologie & innovatie. Onderwijsinstanties werken samen met Tim om aan de innovatiebehoefte van de branche te kunnen voldoen. Hiervoor zet Tim zich in als verbinder tussen organisaties als Fedecom, BMWT, Stichting KOM, Bouwend Nederland en vijftien onderwijsorganisaties. Zo zorgt Tim voor een nieuwe lichting enthousiast, technisch en vakbekwaam talent. Daarnaast zorgt Tim dat bedrijven in mobiele techniek up-to-date blijven en zo een voorbeeld kunnen blijven in Europa.