Nieuw platform Aeres Tech Talent gelanceerd: matcht vraag en aanbod voor de technische sector

Aeres Tech TalentTechnische bedrijven staan te springen om gemotiveerd personeel! Werkzoekenden die door de coronacrisis hun baan zijn kwijtgeraakt uit bijvoorbeeld de evenementen-, luchtvaart-, transport- of horecasector kunnen terecht bij Aeres Tech Talent. Werkzoekenden vinden hier technische vacatures en kunnen informatie inwinnen over het hoe, wat en waar omtrent instroom in de technische branche. Aeres Tech Talent is hét platform voor iedereen die wil groeien in de techniek en is hiermee dé online werkplaats van Nederland.

Van werk naar werk

Het platform waarbij bedrijven en technisch talent elkaar gemakkelijk vinden, biedt kansen voor iedereen die de overstap naar een technisch beroep wil maken. Door de samenwerking met zes grote brancheverenigingen, waaronder BMWT, kan Aeres Tech Talent een compleet en divers aanbod aan technische vacatures aanbieden. Zo kunnen werkzoekenden terecht om technische vacatures te bekijken en kunt u vacatures plaatsen. Door de samenwerking met de branche weet Aeres Tech Talent als geen ander waar vraag en aanbod elkaar raken. Naast hun jarenlange ervaring als technisch expertise- en opleidingscentrum hebben zij toegang tot de scholingsfondsen en kunnen zij helpen met bij- en omscholingstrajecten.

Naast het ruime aanbod aan technische vacatures kunnen werkzoekenden en bedrijven ook terecht voor outplacement, coaching, persoonlijke assessments, uitzenden en detacheren. Het platform is actief in de sectoren: mobiele techniek, koudetechniek, verbrandingsmotoren, infra en werktuigentechnologie, gasturbines, jachtbouw en watersport. Omdat u aangesloten bent bij BMWT kunt u eenmalig tot 28 februari gratis uw vacature plaatsen voor 60 dagen.

Van certificeringen tot persoonlijke assessment en begeleiding naar een nieuwe toekomst!

Aeres Tech geeft talent volop de ruimte en werkt aan werk! Kijk voor meer informatie op: Aeres Tech Talent.

Partners Aeres Tech Talent

 

Thema's