MENU

De vier pijlers van een veilige logistieke omgeving

Veilig magazijnVeiligheid is een belangrijk onderwerp in de logistieke sector. Gevaarlijke magazijnen bestaan niet. Wel bestaan er mensen die op een gevaarlijke wijze werken in magazijnen. Veel ongelukken worden veroorzaakt door onvoldoende kennis van techniek, het negeren van veiligheidsvoorschriften en onvoldoende onderhoud.

Veilig werken is een wisselwerking tussen mens, machine, werkomgeving en bedrijfscultuur. Wet- & regelgeving is vaak gericht op veilig en gezond werken. Met veiligheidskeuringen en door certificaten voor bediening van werkmaterieel aan te bieden, waarborgt BMWT de kwaliteit van gezond en veilig werken in magazijnen.

Met de whitepaper ‘De vier pijlers van een veilige logistieke omgeving’ hopen wij u een aanzet te geven om na te denken over (intensivering van) uw veiligheidsbeleid en de benodigde acties daaraan te verbinden. Wij willen u ook laten zien dat met bewustwording en kleine verbeteringen al veel vooruitgang te boeken is.

Vraag hier de whitepaper aan:

Fout in de captcha!
Hartelijk dank voor je aanvraag. Je ontvangt deze per e-mail. Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een e-mail naar onze adviseurs of neem contact op via 070 30 10 103
Een ogenblik geduld a.u.b. uw aanvraag wordt verwerkt.